Male plesačice

Turnir u standardnim i latinsko-američkim plesovima oduševio je koprivničku publiku, a poseban su pljesak svojim nastupom izmamili najmlađi plesači i plesačice. Snimio Marko Posavec.

Maskirane sobarice iz Kunovec Brega

Članice Udruge žena 'Goričko srce' iz Kunovec Brega na Koprivničkom fašniku zaplesale su odjevene u odore francuskih sobarica. Snimio Marko Posavec.

Vlakić malih Novigradaca

Mališani iz novigradskog vrtića Fijolica na Koprivničkom fašniku nastupili su maskirani u - vlakić. Snimio Marko Posavec.

Na modrom nebu iznad Koprivnice…

Ni jaka južina nije spriječila vrijedne radnike u orezivanju visokog drveća u centru grada. Snimio Marko Posavec.

Proljeće pred vratima

Visibabe su postale uobičajen prizor pod koprivničkim živicama što može značiti samo jedno: proljeće je nadohvat ruke. No, je li zima uistinu rekla posljednju...

Proljetni radovi

Uz opsežne radove na rekonstrukciji obližnje Ulice hrvatske državnosti, radnici su danas i orezivali drveće na Florijanskom trgu. Snimio Marko Posavec.

Šetnja na koprivničkoj špici

Jedan kadar sa Zrinskog trga - koprivničke špice. Snimio Marko Posavec.

Hrvoje širi dobre vibracije

Uvijek živahan i dobro raspoložen radijski voditelj Hrvoje Ružić ide na posao širiti dobre vibracije u eteru Radio Drave na 92,5 MHz. Snimio Marko...

Nakon Glavne skupštine…

Ministar Goran Marić i predsjednik NO-a Podravke Dubravko Štimac dramatično dolaze izvijestiti novinare o zaključcima Glavne skupštine. Snimio Marko Posavec.

I ptice na granama…

Glavna tema dana u Koprivnici bila je Podravkina Glavna skupština. Figurativno, i ptice na granama (i drugdje) su cvrkutale i gugutale o tome. Snimio...